top of page

Robot Love in Van Abbe museum

Met ROBOT LOVE onderzoeken we de betekenis van liefde in de context van robotisering. Om de vraag of en hoe mensen en robots liefde kunnen delen te beantwoorden, agenderen we hierover op 5 oktober een gesprek in het Van Abbe museum in Eindhoven (aanvang 19.00) Misschien heb jij als zorgafnemer al ervaring opgedaan in het opbouwen van liefdevolle relaties met robots – Buddy, Lea, Pepper, Zora of Paro de zeehond – of heb je als zorgaanbieder al menige discussie over de komst van robots in de zorg meegemaakt. Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat ons te wachten staat in de toekomst?

Dit evenement is onderdeel van de Robot Love Ambassade van het World Design Event tijdens de Dutch Design Week.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page