top of page

Algorhitmic invasion op Nederlands Film Festival

Blockchain presentatie tijdens Interactive Storyspace NFF

Wat is echt? In de jaren negentig gebruikte auteur Janet Murray in haar Hamlet on the Holodeck Shakespeare en Star Trek voor het beantwoorden van die vraag. Tijdens de Interactive: Storyspace van het Nederlands Filmfestival gaan we hierover in gesprek. Op welke manier is de ‘werkelijkheid’ een werktuig voor de visuele kunstenaar? Murray zelf opent deze middag met een keynote waarin ze de stellingen uit haar boek in het licht van de nieuwste ontwikkelingen beziet. Daarna is de vloer aan denkers, curatoren, schrijvers, game- en filmmakers, onder wie Bas Haring en Shari Frilot. Floris Kaayk lanceert zijn nieuwste project, Next Space Rebels, en de rest van de middag wordt gevuld met literaire algoritmes, radical reality, programmeertaalpoëzie, live streams, zelfstandig werkende filmmakerbots en door game- en filmmakers gebouwde futuristische universums in VR , MR en AR. Ik praat mee over Blockchain.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page