January 8, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Algorhitmic invasion op Nederlands Film Festival

September 30, 2017

Blockchain presentatie tijdens Interactive Storyspace NFF

Wat is echt? In de jaren negentig gebruikte auteur Janet Murray in haar Hamlet on the Holodeck Shakespeare en Star Trek voor het beantwoorden van die vraag. Tijdens de Interactive: Storyspace van het Nederlands Filmfestival gaan we hierover in gesprek. Op welke manier is de ‘werkelijkheid’ een werktuig voor de visuele kunstenaar? Murray zelf opent deze middag met een keynote waarin ze de stellingen uit haar boek in het licht van de nieuwste ontwikkelingen beziet. Daarna is de vloer aan denkers, curatoren, schrijvers, game- en filmmakers, onder wie Bas Haring en Shari Frilot. Floris Kaayk lanceert zijn nieuwste project, Next Space Rebels, en de rest van de middag wordt gevuld met literaire algoritmes, radical reality, programmeertaalpoëzie, live streams,  zelfstandig werkende filmmakerbots en door game- en filmmakers gebouwde futuristische universums in VR , MR en AR. Ik praat mee over Blockchain.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn Basic Black
  • Twitter Basic Black