27 september 2008

Alpha meets Beta

Magazine Alpha meeste Beta als voorproefje op bookazine Arts meets Science

In opdracht van Arnhem Nijmegen Coolregion maakte Danielle Arets het magazine Alpha meets Beta (2008). Dit Engelstalige magazine verhaalt over de ontwikkelingen op het gebied van kennis, innovatie en kunst in de regio Arnhem Nijmegen.

“De Stadsregio Arnhem Nijmegen moet de combinatie van kunst en wetenschap beter benutten. Mode en design geven deze coole regio een x-factor die we nadrukkelijk moeten koppelen aan onze slimme regio: o.a. health, ICT en energietechnologie” .. Aldus de burgemeesters van Arnhem en Nijmegen, Pauline Krikke en Thom de Graaf en de voorzitter van de Stadsregio Arnhem Nijmegen, Jaap Modder, in het voorwoord van het bookazine Arts meets Science.

Reacties zijn gesloten.